DonJoy Reaction

Reaction Knee Brace -polviortoosi on aktiivinen, joustava verkkoratkaisu yleiseen polven etupuolen kipuun ja mielenkiintoinen vaihtoehto tavallisille polvisuojille. Matalalle ja korkealle aktiivisuustasolle.

Indikaatiot

Yleinen polven etupuolen kipu, jonka syynä voi olla chondromalacia patellae, Schlatterin tauti, polven nivelrikko, lievä bikompartmentaalinen artroosi, tendiniitti/tendinoosi reisilihaksessa tai polvilumpiossa.

Edut ja Ominaisuudet

  • Progressiivinen kivunlievitys. Elastomeeriverkkorakenne lievittää kipua jakamalla energian polvilumpion ympärille. Joustavat kalvot venyvät nivelen liikkuessa ja palautuvat sen jälkeen alkuperäiseen kokoonsa. Kalvot vaimentavat iskuja ja siirtävät suurimman kuormituksen pois kipualueelta. Kalvojen mukautuvuus sekä kompressio- ja joustokyky lisäävät myös proprioseptiota (neuromuskulaarista hallintaa) fleksiossa ja ekstensiossa.
  • Avoin verkkorakenne saa ortoosin tuntumaan miellyttävältä pitkäaikaisessakin käytössä. Mukautuu polvilumpion ympärille polven anatomiaa myötäillen. Sisäpuolen verkkokangas tekee ortoosista miellyttävän ja ilmavan käyttää. Ominaisuuksiensa ansiosta ortoosi ei tunnu yhtä rajoittavalta kuin polvisuoja.
  • Venyvät kalvot stabiloivat polvilumpion liikkeen. Dynaaminen verkkorakenne stabiloi polvilumpion liikkeen joka puolelta. Se luo myös jännitteen reisilihaksen ja polvilumpion jänteisiin lievittäen kipua.
  • Kaksiakseliset saranat antavat lisätukea. Joustavuutensa ansiosta saranat vaikuttavat polveen myös neutraalissa asennossa.
  • Kireyttä voidaan säätää ortoosin stabiliteetin varmistamiseksi. Säädettävät hihnat pitävät ortoosin tukevasti paikallaan päivittäisissä aktiviteeteissa ja urheilussa. Hihnat voidaan asettaa miellyttävään asentoon ja halutulle elastiselle palautustasolle.
  • Käyttömukavuutta parantava alussukka. Ehkäisee ihoärsytystä, aikaansaa kompression ja tukee pehmytkudoksia.