THEY TRUST DONJOY!


FIN - Ari Åstedt
Supermoto & MX


SP - Josep Garcia

(Enduro 2 Worldchampion)

DonJoy yhteistyössä
Svenska Puckelpistlandslagetin kanssa

SE - Emelie Wiklund

"DonJoy Defiance III on parantanut elämänlaatuani

Vuoden 2004 lopussa sain kunnon täräyksen. Polvi antoi periksi ja polvilumpio tuli ulos nivelestä. Eturistiside oli mennyt poikki, lisäksi todettiin, että olin vahingoittanut takaristisiteen ja nivelkierukassa oli pieniä halkeamia. Lääkäri ja fysioterapeutti kielsivät minua osallistumasta kontaktiurheiluun tai muihin riskialttiisiin tilanteisiin. Ymmärsin, että DonJoylla on polvitukia monille vammoille, joissa on erilaisia instabileettiongelmia, ja neuvoteltuani asiasta urheilufysioterapeutin kanssa päätimme, että DonJoy Defiance III on paras ratkaisu minulle. Nykyään minulla on DonJoyn polviortoosin ansiosta monia mahdollisuuksia viettää aktiivista elämää."
Emelie Wiklund

SE - Martin Falklind

DonJoyn ortooseja on saatavissa kaikkiin tarpeisiin. Tässä Martin Falklind on kalastusreissulla Grönlannissa ja käyttää DonJoy Renegade -ortoosia.

DonJoyn ansiosta (kyllä, se on polveni uuden kuntoutuslaitteeni nimi) pystyn kamppailemaan näiden yllättävän vahvojen hopeatorpedojen kanssa.

Seuraa Martinia ja hänen seikkailuaan Instagramissa, martinfalklind 

SE - John KarlssonSwedish Armed Forces Adventure Teamin kapteeni

Kuntouduin DonJoyn avulla ennätysajassa murtumavamman jälkeen. DonJoy-tukea käyttämällä pystyin jatkamaan harjoittelua ja treenata kovemmin. Kahden kuukauden jälkeen olin lähtöviivalla Adventure Racing -maailmanmestaruuskilpailussa, joka on maailman vaativimpia kilpailuja. 85 tunnin jälkeen pystyin tiimini kanssa ylittämään maaliviivan neljäntenä. Paljon kiitoksia, tyytyväinen käyttäjä!

ITA - Antonio Cairoli - MX

Kahdeksankertainen Grand Prix motocross -maailmanmestari ja laajalti arvostettu yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista motocross-kuljettajista!

"Ajaminen jonkin toisen polvituen kanssa ei tule enää kysymykseenkään. Olen kokenut eron, ja tämä on hyvin selvä valinta. En istu moottoripyörälle enää ilman DonJoy Defiance -tukiani - niiden tuki on sellaista tasoa, että muut polvituet eivät pysy perässä. Tunnen oloni turvalliseksi niiden kanssa, ja urheilulajissa, jossa luottamus on kaikki kaikessa, se on erittäin tärkeä tunne." Valokuva Eva Szabadfi


SE - Albin Elowson - Enduro

"Veneluuvammani jälkeen halusin kaikkein parasta suojaamaan polveani mahdollisilta vammoilta, ja DonJoy oli itsestäänselvä valinta. Sen antaa minulle turvallisuutta, jota tarvitsen pysyäkseni huipulla."
Valokuva Emil JohanssonNO - Håkon Fredriksen - MX

Jeg alle kneskader jeg har hørt om måtte jeg tenke meg om. Hvorfor skal man kjøre med noe som ikke er trygt? Da ble det å velge Donjoy enkelt! Konstruksjonen på skinnen er helt egen, å det har jeg stor tro på. Med en gang jeg fikk en Donjoy skinne på meg følte jeg meg trygg, det har hjulpet meg til å yte 100% hele tiden uten å være redd på å skade meg. 


SE - Amanda Bergkvist - MX


DK - Benjamin Strate - MX


SE - Rasmus Johansson
Snowmobile Freestyle

DK - Victor F Henriksen - MX