TIETOJA MEISTÄ

DonJoy-tuotteet valmistaa ja jakelee DJO Global, jonka pääkonttori on Vistassa, Kaliforniassa. DJO Nordicin pääkonttori on Malmössä. Voit esittää kysymyksesi lääketieteellisen koulutuksen saaneille tuoteasiantuntijoillemme, katso linkki YHTEYDENOTTO.

DJO on johtava korkealaatuisten ortopedisten apuvälineiden sekä kuntoutuksessa, kivunhoidossa ja fysioterapiassa käytettävien laitteiden maailmanlaajuinen toimittaja. DJO:n tuotemerkkejä ovat mm. Aircast, Cefar, Chattanooga, Compex, DJO Surgical, DonJoy, Dr Comfort, Exos ja ProCare.

DonJoyn valikoimassa on ratkaisuja, jotka parantavat polvivammasta kärsivien elämänlaatua tai antavat ennaltaehkäisevää tukea vammojen välttämiseksi. DonJoy on tunnettu polviortooseistaan, joissa käytetään nelipistejärjestelmää ja FourcePoint Hinge -tekniikkaa. DonJoyn ortooseja voidaan kehitetään ja parannetaan jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä lääketieteen alojen kanssa.

Sivustolla polviapu.fi olevat tiedot eivät korvaa ammattimaista lääketieteellistä neuvontaa. Myöskään sivuston polviapu.fi sisältöä ei saa käyttää diagnoosin tai hoidon perustana, se on ainoastaan täydentävää tietoa.