TALVIURHEILU

Eturistisiteen vammojen osuus on 10-15 % kaikista rinteillä sattuvista vammoista. Mutta ne voidaan välttää!

DonJoy suojaa polvesi - sekä ennaltaehkäisevästi että vamman jälkeen!

Henkilöt, joiden polvessa on eturistisiteen repeämä, kärsivät anterolateraalisesta instabiliteetista, joka saa polven "pettämään". Polven instabiliteettia on erittäin vaikea suoranaisesti estää ja kontrolloida, jos siinä on eturistisiteen repeämä. Siksi DJO™:n ligamenttiortooseilla pyritään vakauttamaan polvea epäsuorasti biomekaanisella 4-pistejärjestelmällä.

Ehdottomasti turvallisimman ratkaisun saat käyttämällä DonJoyn 4-pisteortooseja. Ne ovat lujia ja käytännöllisiä ortooseja, jotka on helppo säätää ja sovittaa jalkasi mukaiseksi ja joita voidaan käyttää hiihto- ja laskettelukenkien kanssa sekä ennalta ehkäisevässä tarkoituksessa että ristisideleikkauksen jälkeen.

DonJoyn 4-pisteortoosien teho on kliinisesti dokumentoitu. Suojat estävät tehokkaasti polvea kääntymästä vaarallisiin ääriasentoihin ja kiertoihin samalla vakauttaen ja keventäen sitä vammaasi nähden oikeasta kohdasta. Tämä koskee ristiside-, nivelkierukka- ja sivusidevammoja.

Miten DonJoyn 4-pisteortoosi suojaa polvea, jossa on ACL:n repeämä

4-pistejärjestelmä on todistettu kliinisesti tehokkaimmaksi tavaksi estää sääriluuta siirtymästä eteenpäin. Vähentämällä tai estämällä tehokkaasti sääriluuta siirtymästä eteenpäin 4-pisteortoosi estää tai vähentää epäsuorasti anterolateraalista instabiliteettia polvessa ja auttaa palauttamaan polven vakauden.

Viitteet

  • Fleming et al. (2000), The Influence of Functional Knee Bracing on the ACL Strain Biomechanics in Weightbearing and Nonweightbearing Knees, The American Journal of Sports Medicine, Vol., Nr. 6, s. 815-824
  • Sivustolla knasmarta.se olevat tiedot eivät korvaa ammattimaista lääketieteellistä neuvontaa. Myöskään sivuston knasmarta.se sisältöä ei saa käyttää diagnoosin tai hoidon perustana, se on ainoastaan täydentävää tietoa. 

Sivustolla polviapu.fi olevat tiedot eivät korvaa ammattimaista lääketieteellistä neuvontaa. Myöskään sivuston polviapu.fi sisältöä ei saa käyttää diagnoosin tai hoidon perustana, se on ainoastaan täydentävää tietoa.